Lielās plānās pankūkas - блины
|
|
Среда, 31 Июля 2013 г. 13:22
+ в цитатник
1 glāze piens
1 glāze milti
1/3 glāze ūdens
2 olas
šķipsniņa sāls
cukurs pēc garšas
Gatavošana:
Traukā iesit olas, pievieno ūdeni un pienu. Sakuļ ar mikseri. Kuļot, pamazām pievieno miltus. Kad visi milti ir piebērti un visa mīkla ir labi samaisīta, lej uz sakarsētas pannas un cep. Pannu iepriekš apsmērē ar taukvielām.
Taukvielu uzklāšanai uz pannas var ņemt zaļu kartupeli. Nomizo, pārgriež uz pusēm un uzdur uz dakšiņas ar griezuma vietu uz leju. Kartupeli apmērcē taukvielās un vienmērīgi ieziež pannu.
1 стакан молока
1 стакан муки
1/3 стакана воды
2 яйца
щепотка соли
сахар по вкусу
Приготовление:
Яйца взбить в емкость , добавить воду и молоко. Взбить миксером. Взбивая постепенно добавить муку. После того как добавлена вся мука, хорошо перемешанную, вылить в разогретую сковороду и выпекать. Сковорода должна быть смазана.
Для смазки можете взять зеленый картофель. Очистить, нарезать пополам и наткнуться на вилкучтобы отрезанной стороной стояла вниз. Обмокнуть картофель в масло или маргарин и обмазать равномерно по всей сковороде.
Метки:
receptes
panna
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-