Sīkie cepumi - крошечные печенья
|
|
Понедельник, 29 Июля 2013 г. 16:37
+ в цитатник
200 g margarīns
250 g kviešu milti
100 g cukurs
1 olas baltums
rīvēta citrona miziņa vai vaniļas cukurs
Gatavošana:
Margarīnu ar cukuru saberž. Pievieno neputotu olas baltumu, garšvielas, izsijātus miltus. Izveido mazas apaļas bumbiņas (1 cm diametrā). Dažās iespiež riekstu kodolus, citās dzērvenes, rozīnes vai krāsainos konfekšu zirnīšus. Var pārkaisīt ar magoņu sēklām.
200 г маргарина
250 г пшеничной муки
100 г сахара
1 яичный белок
тертая цедра лимона или ванильный сахар
Приготовление:
Маргарин с сахаром измельчают. Добавить яичного белка, специи, муку (просеивают). Сформировать небольшие круглые шарики (1 см в диаметре).Середине некоторых вдавить орехи, другим клюкву, изюм или цветным горошком конфет. Можно посыпать маком.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-