Zivju pīrāgs - рыбный пирог
|
|
Среда, 24 Июля 2013 г. 21:22
+ в цитатник
Mīklai:
120-150 g margarīns vai sviests
5 ēdamkarotes skābs (20%) krējums
300 g milti
1 ola
2 tējkarotes cepamais pulveris
1 tējkarote sāls
Pildījums:
2 bundžas saira vai kuprlasis
zaļumi
Pārliešanai:
2 olas
100 g skābs krējums
1 ēdamkarote milti
Gatavošana:
Margarīnu, sāli un krējumu samaisa. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Samaisa un pievieno olu. Samaisa, liek uz ietaukotas plāts un sadursta ar dakšiņu.
Konservus ieliek bļodiņā (sulu neizmanto) un saspaida ar dakšiņu. Jebkurus zaļumus: dilles, pētersīļus, lociņus smalki sagriež. Samaisa zaļumus ar zivi. Pildījumu kārto uz pīrāga.
Saputo olas ar šķipsniņu sāls. Pievieno krējumu un miltus. Samaisa. Pārlej pīrāgam.
Liek cepties cepeškrāsnī 180℃ 40-50 min. Kā virsa paliek brūna, tā pīrāgs gatavs. Padzesē un tikai tad ņem ārā no formas. Pasniedz kad pīrāgs vēl nedaudz silts. (Man ļoti garšo arī auksts

)
Тесто:
120-150 г маргарина или сливочного масла
5 столовых ложек сметаны (20%)
300 г муки
1 яйцо
2 чайные ложки порошка выпечки
1 чайная ложка соли
Начинка:
2 банки горбуша
зелень
переливания:
2 яйца
100 г сметаны
1 столовую ложку муки
Приготовление:
Маргарин, соль и сливки перемешать. Добавить муку и выпечки порошок. Перемешать и добавить яйцо. Смешать, поместить его на смазанный маслом лист выпечки и пронзить вилкой.
Кладем консервов в миску (без сока) и измельчаем с вилкой. Любое зелень: укроп, петрушка, зеленый лук мелко нарезанный. Смешайте зелень с рыбой. Распределить начинку на пирог.
Взбейте яйца с щепоткой соли. Добавить сметану и муку. Смешать. Залить пирог.
Пекутся в духовке при температуре 180 ℃ 40-50 мин. Когда верхушка коричневый, пирог готов. Остудить а затем вынимают из формы. Подавать пирог немного теплый. (Мне очень нравиться холодный
)
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 15 раз
Понравилось: 4 пользователям
-
4
Запись понравилась
-
15
Процитировали
-
0
Сохранили
-