Krāsainā dārzeņu zupa - Цветной овощной суп
|
|
Среда, 17 Июля 2013 г. 18:54
+ в цитатник
neliela kāposta galviņa (es ņemu pekinas kāpostu)
burkāni
galda bietes
pupiņas
sīpoli
ķiploki
sviests
tomātu mērce
desa vai malta gaļa
garšvielas
zaļumi
Gatavošana:
Vienā katlā novāra pupiņas, otrā - galda bietes. Notīra burkānus, vienu daļu sarīvē skaidiņās un otru sagriež kubiņos. Notīra un smalki sagriež sīpolu, un atsevišķā trauciņā ķiploku. Sīpolus ar burkāniem uz pannas apcep. Pievieno tomātu mērci. Liek zupas katlu ar ūdeni uz plīts, kad ūdens uzvārījies, pieber sagraizītus kāpostus. Atdzisušās bietes sarīvē skaidiņās un apcep. Kad kāposti ir pavārījušies, pievieno apceptos sīpolus, burkānus, gaļu un bietes. Pievieno garšvielas, ķiplokus un izvārītās pupiņas. Kad zupa gatava, pievieno zaļumus (pētersīļi, selerijas, dilles). Ļauj zupai uz lēnas uguns pavārīties, nogaršo un ja vajadzīgs, pievieno garšvielas.
небольшой кочан капусты (я беру пекинской капустой)
морковь
свекла
фасоль
лук
чеснок
масло
томатный соус
колбасы или фарша
специи
зелень
Приготовление:
Один горшок вареной фасоли, второй - свекла. Очищает морковь, одну часьть тертую щепки и другую нарезать кубиками. Очищенный и мелко нарезанный лук и чеснок в отдельном блюде. Лук с морковью на сковороду обжарить. Добавить томатный соус. Ставить супную кастрюлю с водой на плиту, когда вода закипит, добавить капусту . Охлажденные свеклы тертой в щепки и обжарить. Когда капуста поварилась, добавить лук, морковь, мясо и свеклу. Добавить специи, чеснок и вареные бобы. Когда суп готов, добавить зелень (петрушка, сельдерей, укроп). Дайте супу кипеть на медленном огне еще немножко, попробуете, и, если необходимо, добавьте специи.
Метки:
receptes
zupas
Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-