Pīrāgs ar zivju pirkstiņiem - Пирог с рыбными палочками
|
|
Среда, 17 Июля 2013 г. 17:53
+ в цитатник
3 olas
180 g milti
100 ml piens
1 paciņa sausais raugs vai 1 tējkarote cepamais pulveris
75 g olīveļļa
šķipsniņa sāls
70-80 g rīvēts siers (Ženēvas siers vai Holandes siers)
8 zivju pirkstiņi
Gatavošana:
Ieslēdz cepeškrāsni uz 180℃.
Olas kārtīgi sakuļ, pievieno sāli, pienu (visu laiku kuļot). Nepārstājot kult, pievieno eļļu, izsijātus miltus ar raugu vai cepamo pulveri. Daļu siera iejauc mīklā. Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū kārto zivju pirkstiņus, mazliet iespiežot uz iekšu. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25-30 min.
3 яйца
180 г муки
100 мл молока
1 пакетик сухих дрожжей или 1 чайная ложка порошка выпечки
75 г оливкового масла
щепотка соли
70-80 г тертого сыра (сыра Женеве или сыра голландского)
8 рыбные палочки
Приготовление:
Включите духовку до 180 ℃.
Взбить яйца тщательно, добавить соль и молоко. Не переставая взбивать, добавить масло, просеянную муку с дрожжами или порошком выпечки. Часть сыра смешивают с тестом. Вылейте тесто в смазанную маслом форму, на верху ставить рыбные пальчики, немного нажав внутрь. Посыпать оставшимся сыром. Поставить в разогретую духовку и выпекать в течение 25-30 мин.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-