Среда, 17 Июля 2013 г. 17:30
+ в цитатник
rauga mīkla
gaļa
ķiploki
garšvielas
var pievienot arī vārītus rīsus
eļļa
Gatavošana:
Sagatavo rauga mīklu.
Pildījumam pagatavo malto gaļu, kam pievieno ķiplokus, garšvielas un vārīti rīsi (ja vēlas).
Ņem 100 g smagu uzrūgušas mīklas gabalu. Plaukstās saspiež plakanu, liek virsū pildījumu. Liek uz pannas tā, lai līdz pusei mirktu eļļā un apcep no abām pusēm uz nelielas uguns, līdz gatavi.
дрожжевое тесто
мясо
чеснок
специи
Вы также можете добавить вареный рис
масло
Приготовление:
Подготовить дрожжевое тесто.
Подготовить начинку фаршем с добавлением чеснока, специй и вареного риса (по желанию).
Возьмите 100 г кусок набухшево теста. Руками сжимать как блинчики, с верху класьть наполнения. Поместите на сковороду, чтобы стояло до половины в горячее масло и обжарить с обеих сторон на слабом огне до готовности.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
vārīts eļļā
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-