Burkānu maize - Морковный хлеб
|
|
Вторник, 09 Июля 2013 г. 18:13
+ в цитатник
200 g piens
1 paciņa sausais maizes raugs
1 kg burkāni
100 g sviests vai margarīns
150 g cukurs
1 kg kviešu milti
Gatavošana:
Gatavo rauga mīklu ar ieraugu. Uzrīgušam ieraugam pievieno, kopā ar sviestu vai margarīnu sautētus un caur sietiņu izberztus burkānus (es burkānus rīvēju uz rupjas rīves pirms sautēšanas), cukuru, sāli, mazliet saberztas krustnagliņas un pārējos miltus. Samīca mīklu un uzraudzē. No uzrūgušās mīklas veido kukulīšus un liek veidnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī.
200 г молока
1 пакетик сухих дрожжей
1 кг моркови
100 г сливочного масла или маргарина
150 г сахара
1 кг пшеничной муки
Приготовление:
Готовить дрожжевое тесто с закваской. К набухшей закваске добавить, с маслом или маргарином тушеной моркови (морковь я терла на крупной терке перед тушением), сахар, соль, немного измельченных зубчика и оставшуюся муку. Сформируйте тесто оставить постоять. Сформировать хлеб и поставить в форме, заквасить и обмазать с взбитым яйцом и выпекать в духовке.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-