Biezpiena štricele - Творожный штрицель
|
|
Вторник, 09 Июля 2013 г. 17:46
+ в цитатник
500 g milti
1 paciņa sausais maizes raugs
5 ēdamkarotes piens
100 g margarīns
175 g cukurs
šķipsniņa sāls
vanilīns
2 olas
200 g biezpiens
sviests
pūdercukurs
Gatavošana:
Raugu izšķīdina siltā pienā un iejauc mazliet miltu. Kamēr ieraugs uzrūgst, ar mikseri saputo margarīnu, cukuru, garšvielas, olas, biezpienu. Šai masai pamazām pievieno ieraugu, atlikušos miltus un samīca mīklu. Izveido klaipiņu, liek uz ietaukotas plāts un 15 min uzraudzē. Iegriež klaipiņa virsmu un cep 200℃ 45 min.
Gatavu tūlīt pārziež ar izkausētu sviestu un pārkaisa ar pūdercukuru.
Vanilīna vietā var izmantot sasmalcinātas rūgtās mandeles.
500 г муки
1 пакетик сухих дрожжей
5 столовых ложек молока
100 г маргарина
175 г сахара
щепотка соли
ванилин
2 яйца
200 г творога
масло
сахарной пудры
Приготовление:
Растворить дрожжи в теплом молоке и вмешайте немного муки. В то время как дрожжи взбухают, со смесителем взбить маргарин, сахар, специи, яйца, творог. В эту массу постепенно добавить дрожжи, оставшуюся муку и замесить тесто. Создать хлеб, положите его на смазанном листе выпечки в течение 15 минут оставить постоять. Разрезать поверхность и запечь в 200 ℃ 45 мин.
Готовый немедленно обмазаь растопленным сливочным маслом и посыпать сахарной пудрой.
Ванилин может быть заменен раздробленным горьким миндалем.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 4 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-