Kantuči (Itāļu sausiņi) - Кантучи (итальянские сухарики)
|
|
Понедельник, 08 Июля 2013 г. 20:52
+ в цитатник
300 g milti
2 tējkarotes kakao
1 tējkarote cepamais pulveris
170 g cukurs
2 olas
sāls
150 g mandeles (vai lobīti zemesrieksti)
pārziešanai
1 olas dzeltenums
2 tējkarotes piens
Gatavošana:
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iesijā bļodā. Pievieno cukuru, kakao pulveri, sāli, mandeles un olas. Visas sastāvdaļas mīca, līdz veidojas bieza mīkla. Ja grūti samīcīt, var pievienot 2 ēdamkarotes pienu vai vēl 1 olu.
Mīklu sadala 3 daļās un no katras, to stingri saspiežot kopā, izveido 2,5-3 cm biezus rullīšus. Mīklas rullīšus saliek uz pannā ieklāta cepamā papīra. Olas dzeltenumu sajauc ar pienu un ar otiņu pārziež mīklas rullīšus. Cep 20 min cepeškrāsnī 180℃. Gatavus nedaudz padzesē. Katru sausiņa rullīti sagriež taisnās vai slīpās 1 cm biezās šķēlēs un saliek uz pannas, pakaltē vēl 7 min 150℃.
300 г муки
2 чайные ложки какао
1 чайная ложка порошка выпечки
170 г сахара
2 яйца
соль
150 г миндаля (или арахиса)
верхнем
1 яичный желток
2 чайные ложки молока
Приготовление:
Смешать муку с порошком выпечки. Добавить сахар, какао-порошок, соль, миндаль и яйца. Месите все ингредиенты до крутое теста. Если трудно месить, можно добавить 2 столовые ложки молока или еще 1 яйцо.
Разделить тесто на 3 части и с каждой, плотно сжимая ее вместе, сформировать 2,5-3 см рулонов. Тестовые рулоны помещают на противень заложенный бумагой для випечки. Смешайте яичный желток с молоком и кистью обмазать рулонов теста. Выпекайте в духовке в течение 20 минут при температуре 180 ℃. Готовые немного остудить. Каждый ролик сухарев нарезать прямые или косые кусочки толщиной 1 см и положить на противень сушить еще 7 мин 150 ℃.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 4 пользователям
-
4
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-