Dienišķā zupa - ежедневной суп
|
|
Понедельник, 08 Июля 2013 г. 19:50
+ в цитатник
kartupeļi
burkāni
selerijas kāti
sīpoli
kausētais siers "Dzintars"
zaļie konservētie zirnīši
pipari un sāls - pēc garšas
buljons
sviests - apcepšanai
Gatavošana:
Uz pannas sviestā apcep kartupeļus, burkānus, seleriju kātus un sīpolus.
Katlā uzvāra buljonu. Buljonam pievieno pannas saturu, kausēto sieru, zaļos konservētos zirnīšus, piparus un sāli. Vāra, līdz burkāni mīksti, tad zupu salej šķīvjos. Rotā ar zaļumiem.
картофель
морковь
сельдерей
лук
Плавленый сыр "Dzintars"
консервированного зеленого горошка
соль и перец - по вкусу
бульен
сливочное масло - для жарки
Приготовление:
На сливочном масле обжарить картофель, морковь, лук и стебли сельдерея.
Варить бульон в кастрюле. В бульен добавить содержимое сковороды, плавленый сыр, консервированный зеленый горошек, соль и перец. Варим до мягкости моркови, залить суп в порционной пасуде. Украсить зеленью.
Метки:
receptes
zupas
Процитировано 1 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-