Rabarberu rausis - Ревеньевый пирог
|
|
Понедельник, 08 Июля 2013 г. 18:26
+ в цитатник
1 glāze piens
500 g kviešu milti
1 paciņa sausais maizes raugs
100 g sviests
sāls
vanilīns
pildījumam:
500 g rabarberi
1 ola
100 g krējums
50 g cukurs
kanēlis
Gatavošana:
Gatavo rauga mīklu bez ierauga. Uzrūgušu mīklu liek uz cepešpannas. Izlīdzina 1,5 cm biezumā un uzraudzē. Uzrūgušai pārliek smalki sagrieztus rabarberus un pārlej ar olu, kas saputota ar krējumu un kanēli. Cep cepeškrāsnī. Atdzisušu maizīti griež gabaliņos un pasniedz.
1 стакан молока
500 г пшеничной муки
1 пакетик сухих дрожжей
100 г сливочного масла
соль
ванилин
начинки:
500 г ревеня
1 яйцо
100 г сметаны
50 г сахара
корица
Приготовление:
Готовить тесто без дрожжей. Готовое тесто поставить на листе выпечки. Разглаживает толщиной 1,5 см и оставить набухнуть. На набухшее тесто посыпать мелко нарезанного ревеня и залить яйцом взбитым со сливками и корицей. Выпекать в духовке. Охлажденный хлеб нарезать на кусочки и подавать.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 2 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-