Krējuma ābolu pīrāgs - Сметана яблочный пирог
|
|
Среда, 03 Июля 2013 г. 19:13
+ в цитатник
250 g cukurs
250 g milti
250 g skābs krējums
2 olas
3-4 vidēja lieluma āboli
1 tējkarote sodā
Gatavošana:
Miltus, cukuru, olas un krējumu kārtīgi samaisa - labāk ar mikseri. Mīklā pievieno sodā un nelielos gabaliņos sagrieztus svaigus ābolus. Visu labi samaisa. Mīklu lej ietaukotā formā un cep 220℃ 30 min. Gatavu pīrāgu var dekorēt ar augļu gabaliņiem, krēmu.
250 г сахара
250 г муки
250 г сметаны
2 яйца
3-4 средних яблок
1 чайная ложка соды
Приготовление:
Мука, сахар, яйца, сметану тщательно перемешать - желательно в блендере. В тесто добавить соду и небольшие кусочки свежих нарезанных яблок. Все хорошо перемешать. Вылейте тесто в смазанную маслом форму и запекать в 220 ℃ 30 мин. Готовый пирог можно украсить кусочками фруктов, кремом.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-