Krievu cepumiņi - русские печенье
|
|
Четверг, 27 Июня 2013 г. 20:31
+ в цитатник
1/2 glāze augu eļļa
1 tējkarote soda
1 glāze tomātu vai gurķu sālījums
1 glāze cukurs
4 glāzes milti
Gatavošana:
Eļļu, sodu, sālījumu un cukuru samaisa kopā, tad pakāpeniski iemaisa miltus. Akurāti iemaisot, lai neveidojas kunkuļi. Miltus var vajadzēt arī mazliet vairāk. Mīkla sanāk ne pārāk cieta. Gatavo mīklu izrullē un izspiež figūriņas. Liek uz ietaukotas plāts, pa gabaliņu vienu no otra un cep sakarsētā cepeškrāsnī 200℃, līdz kļūst zeltaini. Cepumus nedrīkst pārcept. Garšo kā prjaņiki.
1/2 стакана растительного масла
1 чайная ложка соды
1 стакан томатной или огуречный рассол
1 стакан сахара
4 стакана муки
Приготовление:
Масло, соду, рассола и сахар, смешать вместе, затем постепенно добавьте муку. Осторожно перемешивать, чтобы не было комочков. Мука, возможно, потребуется немного больше. Тесто сделать некрутое. Готовое тесто раскатывают и вырезать фигурки. Положите на смазанный противень противень на расстоянии друг от друга и выпекать в нагретой духовке при температуре 200 ℃ до золотистого цвета. Не пересушить. Вкус как у пряников.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 4 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-