Smilšu mīklas pīrāgs "Bērnība" - Песочный пирог "Детство"
|
|
Вторник, 25 Июня 2013 г. 15:33
+ в цитатник
400 g margarīns
2 olas
300 g cukurs
3 1/2 glāzes milti
1/2 tējkarote sodā
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas samaisa vienmērīgā masā. Liek uz ietaukotas plāts, vienmērīgi izklājot apakšu un malas (veido tādu kā "groziņu"). Var likt cepties un gatavai virsū klāt pildījumu vai uzreiz likt pildījumu. Man no "Smilšu mīklas cepumiem ar ābolu bezē" palika ābolu-olbaltumu masa. To es klāju uz mīklas un virsū, plānā kārtā, kārtoju ievārījumu, tad visu liku cepties. Kūka sanāca tiešām ļoti garšīga.
Ja sacepot, malas pīrāgam ir augstākas par pildījumu, tad, vēl karstai kūkai apgriež malas. Atgriezumus no malām izmanto dekorēšanai. Tos sadrupina un drupanas uzbārsta virs pildījuma.
400 г маргарина
2 яйца
300 г сахара
3 1/2 стакана муки
1/2 чайной ложки соды
Приготовление:
Смешайте все компоненты в однородной смеси. Положите на смазанный противень, с мокрыми руками равномерно разровнять по противню. (формы "корзина"). Можно запекать и на готовый поставить начинку или сразу положить начинку. У меня из « Печенье с яблочным безе из песочного теста" остался яблочно-белковая масса. Ее я клала как начинку, с верху тонким слоем - варенье, тогда пекла. Пирог получился действительно очень вкусный.
Если у подготовленного пирога края выше, чем наполнение, тогда пока еще горячий пирог обрезается края. Обрезки используются для украшения. Их в виде крошек посипать на пирог.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 5 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
5
Процитировали
-
0
Сохранили
-