Cepumiņi "Cigāri" - Печенье "Сигары"
|
|
Пятница, 31 Мая 2013 г. 19:24
+ в цитатник
200 g skābs krējums
150 g sviests
1 1/2 glāze milti
Pildījumam: džems vai ievārījums (man ir samalti rieksti, žāvētas plūmes un rozīnes)
Gatavošana:
Krējumu, sviestu un miltus samīca stingrā mīklā. Mīklu plāni izrullē un sagriež 7*10 cm lielās sloksnēs. Uz viena stūrīša liek pildījumu un ietin to mīklā. "Cigārus" liek uz ietaukotas plāts un cep cepeškrāsnī.
200г сметаны
150 г сливочного масла
1 1/2 стакана муки
Начинка: джем или варенья (у меня молотый арахис, чернослив и изюм)
Приготовление:
Сливки, сливочное масло и муку замесить в крутое тесто. Затем раскатать его в тонкий пласт и разрезать на 7 * 10 см полосы. На уголок положить начинку и завернутые в тесто. «Сигары» ставит на смазанном маслом противень и выпекать в духовке.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-