Пятница, 31 Мая 2013 г. 18:43
+ в цитатник
1 glāze mannas putraimi
1 glāze milti
1 glāze cukurs
1 glāze kefīrs vai skābs krējums
1 tējkarote soda
šķipsniņa sāls
Gatavošana:
Visus produktus samaisa. Mīklu liek ietaukotā veidnē un cep karstā cepeškrāsnī līdz gatavs. Pīrāgs ir diezgan trausls, tāpēc labāk likt formiņā ar noņemamām maliņām. Toties garša ir burvīga. Protams, tāpat kā citus pīrāgus, pirms pasniegšanas var dekorēt pēc sirds patikas.
1 стакан манной крупы
1 стакан муки
1 стакан сахара
1 стакан кефира или сметаны
1 чайная ложка соды
щепотка соли
Приготовление:
Все продукты перемешать. Выложить тесто в смазанную маслом формочке для тортов и выпекать в горячей духовке до готовности. Пирог довольно хрупки, поэтому лучше выпекать в форме с съемным дном. Но вкус замечательный. Конечно, как и другие пироги перед подачей на можно украсить так как вашей душе угодно.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-