Apelsīnu kūciņas - Тортики из апельсинов
|
|
Среда, 29 Мая 2013 г. 21:32
+ в цитатник
1 bundža iebiezināts piens
5 ēdamkarotes kefīrs (3,2%)
1 tējkarote sodā
16 g vaniļas cukurs
200 g kviešu milti
miziņa no 2 apelsīniem (2/3 mīklai, 1/3 dekorēšanai)
Gatavošana:
Samaisa kopā iebiezinātu pienu, kefīru, vanīļu un sodā. Pievieno apelsīnu miziņu, labi samaisa. Pievieno miltus un visu samaisa. Liek ietaukotās formiņās līdz pusei. Cep 20-25 min 180℃ (iznāk 16 keksiņi). Gatavus izņem no formiņām, apsmērē ar iebiezināta piena atlikumu un apmērcē apelsīnu miziņā.
Labāk izcepas, ja tiek liets tortes formā.
1 банка сгущенного молока
5 столовых ложек кефира (3,2%)
1 чайная ложка соды
16 г ванильного сахара
200 г пшеничной муки
цедра 2 апельсинов (2/3 теста, 1/3 украшения)
Приготовление:
Смешать сгущенное молоко, кефир, ваниль и соду. Добавить апельсиновую цедру, хорошо перемешать. Добавить муку и перемешать. Поставить в смазанную форму наполовину. Выпекать в течение 20-25 мин 180 ℃ (получаеться 16 кексов). Готовые удалить из Формочки, обмазать остатками сгущенного молока и обмакнуть в апельсиновой корки.
Лучше випекаеться в форме для торта.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-