Cepumi "Pēk-Pēk" - Печенье "кря-кря"
|
|
Среда, 29 Мая 2013 г. 13:32
+ в цитатник
1 ēdamkarote skābs krējums
1 ēdamkarote tomātu pasta
250 g mīksts margarīns
1 ola
milti pēc vajadzības
Gatavošana:
No produktiem izveido mīklu. Gatavo mīklu izrullē 5 mm biezumā. Veido cepumiņus un cep cepeškrāsnī līdz tie kļūst zeltaini.
Gatavos cepumus ar virspusi apmērcē sīrupā un tad cukurā. Ļauj mazliet apžūt un tad pasniedz.
Sīrupu var ņemt no jebkura ievārījuma.
(Es bieži vien ēdu bez glazūras. Kā foto.)
1 столовую ложку сметаны
1 столовая ложка томатной пасты
250 г мягкого маргарина
1 яйцо
муки по мере необходимости
Приготовление:
Из продуктов готовим тесто . Готовое тесто раскатывают толщиной 5 мм. Формировать печенья и запекают в духовке до золотистого цвета.
Готовые печенья обмакивает сиропом, а затем сахаром. Оставить немножко подсохнуть и подаваь.
Сироп можно взять из любого варенья.
(Я часто ем без глазури. Как на фото.)
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-