Kartupeļi ar zivi - Картофель с рыбой
|
|
Среда, 29 Мая 2013 г. 12:58
+ в цитатник
250 g konservēta saira
500 g kartupeļi
150 g ķirštomātiņi
20 g krējums
1 sīpols
100 ml augu eļļa
zaļumi un sāls pēc garšas
Gatavošana:
Kartupeļus sagriež stienīšos un liek cepties eļļā. Kamēr cepas, sagriež sīpolu pusapļos. Kad kartupeļi kļuvuši zeltaini, pievieno sīpolus un cep līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Kamēr cepas kartupeļi ar sīpoliem, sasmalcina zaļumus. Kad sīpoliņi caurspīdīgi, pievieno krējumu vai majonēzi, pieliek sairu (bez eļļas) un zaļumus. Var pievienot nedaudz tomātus. Liek kartupeļus porciju traukos. Ļoti garšīgi un sātīgi.
250г консервы сайры
500 г картофеля
150 г помидоров черри
20 г сливок
1 луковица
100 мл растительного масла
зелень и соль по вкусу
Приготовление:
Картофель, нарезать в палочки и выпекают в масле. Пока готовиться, лук нарезать полукругами . Когда картофель стал золотым, добавить лук и жарить, пока лук не станет полупрозрачным. Нарежьте зелень. Когда лук прозрачный, добавить сметану или майонез, добавить Сайру (без масла) и зелень. Можно добавить немного томата. Поместите картофель в порционные емкости. Очень вкусно и питательно.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-