Cepumiņi "Trifeles" - Печенье "Трюфели"
|
|
Вторник, 28 Мая 2013 г. 23:29
+ в цитатник
250 g margarīns
2 glāzes milti
3 olu dzeltenumi
1/4 tējkarote soda
1 tējkarote etiķis
1/2 glāze cukurs
1 ēdamkarote kakao + 3 ēdamkarotes cukurs (panēšanai)
Gatavošana:
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno mīkstu margarīnu, samaisa visu kopā. Pievieno miltus un sodā dzēstu ar etiķi. Iemaisa mīklu. Sataisa nelielas bumbiņas un izveido trifeļu formā. Liek uz ietaukotas plāts un cep cepeškrāsnī 20 min.
Karstus cepumus panē cukura un kakao maisījumā.
250 г маргарина
2 стакана муки
3 яичных желтка
1/4 чайной ложки соды
1 чайная ложка уксуса
1/2 стакана сахара
1 столовая ложка какао + 3 столовые ложки сахара (панировки)
Приготовление:
Яичные желтки взбить с сахаром, добавить мягкий маргарин, смешать все вместе. Добавить муку и соду гашенную с уксусом. Перемешать тесто. Сформируйте небольшие шарики и придать форму трюфелей. Положите на смазанный противень противень и выпекать в духовке в течение 20 минут.
Горячие пирожки запанировать в смеси сахара с какао.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-