Vārīta iebiezināta piena krēms - Крем из сгущенного молока
|
|
Вторник, 28 Мая 2013 г. 22:09
+ в цитатник
1 bundža vārīts iebiezināts piens
<100 g skābs krējums
Gatavošana:
Vārīts iebiezināts piens ir pārāk stingrs lai apsmērētu torti, to nesavainojot. Lai būtu vieglāk uzsmērēt kūkai, iebiezinātajam pienam pievieno skābo krējumu. Skābo krējumu liek tik daudz, cik šķidru grib kremu. Es pievienoju 100 g, jo man patīk tada biezuma krēms. Iebiezinātu pienu ar krējumu samaisa, līdz rodas viendabīga masa.
Ar šo kremu var rotāt tortes, garnēt kūciņas,pildīt cepumus vai eklerus.
1 банка сгущенного молока
<100 г сметаны
Приготовление:
Сгущенное молоко является слишком жестким чтобы смазать торт без причинения вреда. Чтобы было легче мазать на торт, в сгущенное молоко, добавить сметану. Сметана добавить столько, на сколько жидкой вы хотите крем. Я добавила 100г потому что мне нравится, токая консистенция. Сгушонку и сливки перемешать до однородной массы.
С этим кремом можно украсить торты, гарнировать пирожные, печенье или наполнить эклеры.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-