Cepumiņi "Cālīši" - Печенье "циплята"
|
|
Вторник, 28 Мая 2013 г. 13:40
+ в цитатник
3 cieti novārītu olu dzeltenumi
1/2 glāze pūdercukurs
200 g mīksts margarīns
2 1/2 glāzes milti
mazliet sāls un vaniļa
panēšanai - nedaudz kakao pulveris un cukurs
Gatavošana:
Olu dzeltenumus saberž kopā ar pūdercukuru, pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu kārtīgi samaisa. Sataisa nelielas bumbiņas, liek uz cepamās plāts un cep 200℃ 30 min.
Kad bumbiņas gatavas, tiko izņemtas no cepešnieka - vēl karstas, apvārta kakao pulverī, kas sajaukts ar cukuru.
3 сваренных вкрутую яичных желтков
1/2 стакана сахарной пудры
200 г мягкого маргарина
2 1/2 стакана муки
немного соли и ванили
для панировки - немного какао-порошка и сахара
Приготовление:
Яичные желтки бьют с сахарной пудрой, добавить остальные ингредиенты. Все тщательно перемешать. Сделай небольшие шарики, , на противень для выпечки и запекать в 200 ℃ 30 мин.
Когда шарики готовы, только что были удалены из печи - еще горячие , обвалять их в какао-порошок, смешанный с сахаром.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-