Cūkgaļas plācenīši - Свиные лепешки
|
|
Вторник, 28 Мая 2013 г. 13:23
+ в цитатник
1 kg 200 g cūkas gaļa
120 g ūdens
100 g sīpols
100 g tauki
50 g kviešu milti
sāls un pipari pēc garšas
Gatavošana:
Liesu vai vidēji treknu cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno apceptus sīpolus, garšvielas un ūdeni. Visu samaisa kopā. No sagatavotās masas veido apaļus plācenīšus - 1 cm biezumā. Apviļā kviešu miltos vai rīvmaizē. Liek sakarsētos taukos un cep līdz gatavi. Plācenīšus pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, kartupeļu biezeni, vārītiem makaroniem, rīsiem, svaigu dārzeņu salātiem.
Tāpat gatavo teļa vai jēra gaļas plācenīšus.
1 кг 200 г свинины
120 г воды
100 г лука
100 г жира
50 г пшеничной муки
соль и перец по вкусу
Приготовление:
Постный мясной фарш или умеренно жирного свиного фарша, добавить лук, специи и воду. Смешайте все вместе. Из массы гатовим лепешки - 1 см толщиной. Обмакнуть в пшеничной муке или панировочные сухари. Поместите в нагретом жиром и жарить до готовности. Лепешки подаются с жаренной картофелью или варенной картофелью, картофельное пюре, вареные макароны, рис, салат из свежих овощей.
Также готовить лепешки с телятиной или бараниной.
Метки:
receptes
gaļa
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-