Ļoti gards medus pīrāgs - Очень вкусный медовик
|
|
Суббота, 25 Мая 2013 г. 13:50
+ в цитатник
1 glāze cukurs
1 glāze ūdens
1/2 glāze rafinēta augu eļļa
2 ēdamkarotes medus
1 tējkarote soda
2 ēdamkarotes kakao vai 1 tējkarote šķīstošās kafijas vai 1 tējkarote kanēlis
1/2 glāze noskalotas rozīnes
milti pēc vajadzības
Gatavošana:
Cukuru, medu, eļļu un ūdeni samaisa nelielā katliņā un uzliek uz uguns. Maisa, līdz cukurs un medus izkusis. Atdzesē līdz 30-40℃.
Šķidrumā ieber sodu, rozīnes un kakao (kafiju, kanēli). Miltus ber klāt tik daudz, lai iegūtu bieza krējuma konsistenci. Liek ietaukotā veidnē un cep 40 min.
1 стакан сахара
1 стакан воды
1/2 стакана рафинированного растительного масла
2 столовые ложки меда
или 1 чайная ложка соды
2 столовые ложки какао или 1 чайная ложка растворимого кофе или 1 чайная ложка корицы
1/2 стакана промытого изюма
муки по мере необходимости
Приготовление:
Сахар, мед, масло и воду смешать в небольшой кастрюле и помеестить на огонь. Перемешать, пока сахар и мед не растает. Остудить до 30-40 ℃.
Добавить соду, изюм и какао (кофе, корица). Добавить муку столько, чтобы получить консистенции густой сметаны. Кладем в смазанную форму для випечки и выпекать в течение 40 минут.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-