Kaltētu ābolu ķīselis - кисель из сушоных яблок
|
|
Четверг, 23 Мая 2013 г. 15:11
+ в цитатник
100 g kaltēti āboli (man ir kaltētas dzērvenes)
4 glāzes ūdens
100 g cukurs
60 g kartupeļu ciete
Gatavošana:
Kaltētus ābolus noskalo, pārlej ar 3 glāzēm ūdens un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru un vāra, līdz āboli mīksti. Lēnām maisot pievieno kartupeļu cieti, kas samaisīta ar 1 glāzi ūdens. Izmaisa, uzvāra. Lej porciju traukos un pasniedz ar saputotu krējumu vai ar krēmu (man ir ar ķirbju krēmu).
Tāpat gatavo ķīseli no rozīnēm, aprikozēm, plūmēm.
100 г сушеных яблок (у меня сушеная клюква)
4 стакана воды
100 г сахара
60 г картофельного крахмала
Приготовление:
Сушеные яблоки промыть, залить 3 стаканами воды и оставить на несколько часов для набухания. Затем добавить сахар и варить, пока яблоки мягкие. Медленно добавить картофельного крахмала (который смешивают с 1 стаканом воды). Перемешать, довести до кипения. Налейте в порционной емкости и подавать с взбитыми сливками или кремом (у меня крем из тыквы).
Также готовиться кисель с изюма, абрикос, слив.
Метки:
receptes
deserts
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-