Четверг, 23 Мая 2013 г. 00:08
+ в цитатник
4 olas
1 glāze cukurs
1 glāze milti
pildījumam - skābens ievārījums
Gatavošana:
Ieslēdz cepeškrāsni, lai uzsilst, jo šo mīklu jāgatavo strauji un jāliek karstā cepeškrāsnī, lai nesakrītas un sanāk gaisīga.
Olas sakuļ putās ar mikseri. Pievieno cukuru un atkal saputo gaisīgās putās. Tad pievieno miltus un akurāti izmaisa ar mikseri. Kā mīkla saputota, uzreiz lej uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Pannu liek karstā cepeškrāsnī 180-200℃. Cep līdz nedaudz sāk brūnēt. Gatavojas ātri, tāpēc jāpieskata, lai neapdeg. Gatavu izņem no cepeškrāsns un nekavējoties apziež ar pildījumu un satin ruleti. Noliek ievilkties un atdzist. Tad apkaisa ar pūdercukuru, griež šķēlēs un pasniedz pie tējas.
4 яйца
1 стакан сахара
1 стакан муки
начинка - кислое варенье
Приготовление:
Включите духовку для разогрева, так как тесто должно быть сделано быстро и поставить в горячую духовку, так чтобы не потеряла свои качества.
Взбейте яйца в пену с миксером. Добавить сахар и снова взбить в воздушныи пены. Затем добавить муку и тщательно перемешайте миксером. Как тесто взбитое немедленно выливают на простынь выложено с бумагой для выпечки. простынь положить в горячую духовку 180-200 ℃. Выпекать, пока только начинает показываеться коричневое окраска. Готовиться быстро, так что надо присмотреть, чтобы необогрелось. Готовый вынуть из духовки и сразу же обмазать варением рулетик. Охлажденный посыпать сахарной пудрой, нарезать ломтиками и подают с чаем.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-