Среда, 22 Мая 2013 г. 17:34
+ в цитатник
1 glāze piens vai krējums
1 glāze rafinēta saulespuķu eļļa (margarīns vai sviests)
4 glāzes milti
4 olas
1 1/2 glāze cukurs
1 1/2 tējkarote soda (dzēst ar etiķi)
Gatavošana:
Olas ar cukuru saputo. Tievā strūkliņā pielej eļļu, nepārtraucot putošanu. Pievieno atlikušās sastāvdaļas. Mīklu liek ietaukotās, ar miltiem vai mannu izkaisītās keksiņu veidnītēs un cep cepeškrāsnī gatavus.
1 стакан молока или сливок
1 стакан рафинированного подсолнечного масла (маргарин или масло)
4 стакана муки
4 яйца
1 1/2 стакана сахара
1 1/2 чайной ложки соды (погосить уксусом)
Приготовление:
Яйца и сахар взбить.Тонкой струйкой масло заливается взбитые яйца, во время вспенивания. Добавить остальные ингредиенты. Выложить тесто в смазанную мукой или манной крупой небольшие сдобы и запечь в духовке до готовности.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-