Marmora kekss - Мраморный кекс
|
|
Среда, 22 Мая 2013 г. 16:16
+ в цитатник
400 g milti
5 olas
2 glāzes cukurs
2 glāzes skābs krējums
1/2 glāze kakao
2 tējkarotes pārtikas soda
1 tējkarote citronskābe
Gatavošana:
Cepšanai ņem formu, kam vidū caurums. Tāda keksam nodrošina vienmērīgu izcepšanos. To ietauko un izkaisa ar miltiem.
Lielākā traukā iesit olas un pievieno cukuru. Kuļ līdz maisījums nedaudz uzputojas un cukurs izkūst. Pievieno krējumu un samaisa. Klāt pieber citronskābi, samaisītu ar sodu. Kuļ kamēr masa ir uzputojusies un tilpums palielinājies vismaz par 1/3. Pievieno miltus un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga. 2/3 mīklas lej formā.
Atlikušajai mīklai pievieno kakao un rūpīgi izmaisa. Masu ar kakao liek virsū esošajai un ar dakšiņu riņķveida kustībām iecilā gaišajā masā Cep 200℃ 30-40 min. Vieglāk griezt pilnīgi atdzisušu. Var pārlaistīt ar izkausētu tumšo vai gaišo šokolādi, apbārstīt ar kokosa skaidiņām vai pūdercukuru.
400 г муки
5 яиц
2 стакана сахара
2 стакана сметаны
1/2 чашки какао
2 чайные ложки соды
1 чайную ложку лимонной кислоты
Приготовление:
Для випечки возмем форму с центральным отверстием. Это обеспечить ровномерную выпечку.
Большой миске, взбейте яйца и сахар, пока смесь слегка пенится и сахар растает. Добавить сметану и перемешать. Добавить лимонную кислоту, смешанной с содой. Взбивать, пока масса не увеличилось объемом по крайней мере на 1 / третье. Добавить муку и перемешать, пока смесь не станет однородной. 2/3 теста заливают в форму.
В оставшееся тесто добавить какао и тщательно перемешать. Какао-массы наливают на белом с вилкой сложите их в яркое круговое массовых движений. Выпекать при температуре 200 ℃ 30-40 мин. Легче резать вполне охлажденное. Вы можете украсить растопленным темным или светлым шоколад. Посыпать сверху - с кокосовой стружкой или сахарной пудрой.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-