Marmora kūka - мраморный пирог
|
|
Среда, 22 Мая 2013 г. 15:21
+ в цитатник
250 g margarīns
200 g cukurs
150 g piens vai krējums + 1 karote krējuma
500 g kviešu milti
4-5 olas
1 tējkarote cepamais pulveris
vaniļa
30 g kakao
Gatavošana:
Margarīnu ar cukuru saputo, piesit pa vienai olai un kārtīgi saputo. Tad pievieno izsijātus miltus, kuriem piejaukts cepamais pulveris. Pievieno pienu un vaniļu. Visu samaisa. Iegūtu masu sadala 2 daļās. Vienai daļai pievieno kakao un pieliek karoti krējuma.
Ietaukotā formā liek pārmaiņus gaišo un tumšo kārtu. Cep 200℃ 1 stundu.
Kūkas gatavību pārbauda ar kociņu - ja iedurot tas paliek sauss, - kūka ir gatava. Pirms pasniegšanas kūku var pārkaisīt ar pūdercukuru.
250 г маргарина
200 г сахара
150 г молока или сливок + 1 ложку сливки
500 г пшеничной муки
4-5 яиц
1 чайная ложка рыхлителя
ваниль
30 г какао
Приготовление:
Маргарин и сахарвзбить, добавить по одному яйцо и хорошенько взбить. Затем добавить муку смешанную с рыхлителям. Добавить молоко и ваниль. Все перемешать. Все разделить на 2 части. На одну часть добавить какао и добавить ложку сметаны.
В смазанную маслом форму чередуя класть светлое и темное тесто. Выпекать при 200 ℃ в течение 1 часа.
Перед подачей на стол пирог можно посыпать сахарной пудрой.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-