Rabarberkūka - Ревеньевий пирог
|
|
Среда, 22 Мая 2013 г. 02:17
+ в цитатник
3-4 rabarberu kāti (nepilna riekšava)
5 olas
1 glāze milti
1 glāze pūdercukurs - apkaisīšanai
Gatavošana:
Rabarberu kātus nomazgā, nomižo un sagriež gabaliņos.
Ietauko pannu un iekaisa tajā miltus.
Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Atsevišķi saputo olu baltumus. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, piemaisa miltus. Izveidojas pabieza mīkla. Saputotos olu baltumus iecilā olu dzeltenumu masā. Radušos mīklu lej pannā, uzber rabarberus. Cep 200℃. Kūkas gatavību pārbauda ar koka irbulīti, ja mīkla nelīp - kūka ir gatava. Pārkaisa ar pūdercukuru.
3-4 стеблей ревеня (часть горстка)
5 яиц
1 стакан муки
1 стакан сахарной пудры - для украшения
Приготовление:
Стебли ревеня моют, очишают и порезаают на куски.
Смажьте сковороду и посипте мукой.
Отделить яичные желтки от яичного белка. Отдельно взбит яичных белков. Взбейте яичные желтки с сахаром, смешать с мукой. Стебли ревеня моют, очишают и порезаают на куски.
Смажьте сковороду и посипте мукой .
Отделить яичные желтки от яичного белка. Отдельно взбит яичных белков. Взбейте яичные желтки с сахаром, смешать с . Взбитые яичные белки медленна добовляем к смеси желтков. Полученное тесто заливают в форму для выпекания, добавить ревень. Выпекать при температуре 200 ℃. Готовый посыпают сахарной пудрой.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-