Rabarbermaize - Хлеб с ревенем
|
|
Среда, 22 Мая 2013 г. 01:45
+ в цитатник
200 g margarīns vai sviests
2 glāzes cukurs (1 mīklai+ 1 apbārstīšanai)
3 olas
3 glāzes milti
1 tējkarote soda
1 deserta karote etiķa esence
kanēlis
Gatavošana:
Rabarberus nomizo un sagriež plānās ripiņās.
Izkausē margarīnu vai sviestu, pievieno 1 glāzi cukura. Puto. Pievieno olas un turpina putot. Pievieno sodu un etiķi. Pakāpeniski pievieno miltus un lēnām iejauc saputotajā masā. Iegūto mīklu ielej ietaukotā veidnē un izlīdzina. Sagrieztos rabarberus uzber uz pamatmasas (2-3 kārtās) un viegli iespaida mīklā. Uzber cukuru ar kanēli. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 40-45 min.
Ja vēlas treknāku un sulīgāku plātsmaizi, 10 min pirms cepšanas beigām, tai var pārliet 1 glāzi svaiga krējuma, kas kārtīgi sajaukts ar 3 ēdamkarotēm cukura.
200 г маргарина или сливочного масла
2 стакана сахара (1 для посипки + 1 для тесто)
3 яйца
3 стакана муки
1 чайная ложка соды
1 десертную ложку уксусной эссенции
корица
Приготовление:
Очистенный ревень нарезать тонкими ломтиками.
Растопить маргарин или масло, добавить 1 стакан сахара. Взбивать. Добавить яйца и продолжайте взбивать. Добавить уксус и соду. Постепенно добавить муку к взбитой мссе . Полученное тесто выливают в смазанную форму для випечки и равномерно распределить. Нарезанный ревень кладем на тесто (2-3 слоя) и легко вдавливаем в тесто. Посипать с сахаром и корицей. Выпекать в разогретой духовке в течение 40-45 минут.
Если вы хотите более жиров насыщенной пирог, на 10 минут до конца приготовления, его можно залить 1 стаканом свежих сливок, которые тщательно перемешивают с 3 столовыми ложками сахара.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-