Šokolādes auzu pārslu cepumi - Шоколадно овсяное печенье
|
|
Четверг, 16 Мая 2013 г. 16:01
+ в цитатник
200 g auzu pārslas
150 g sviests
160 g milti
2 olas
1 tāfelīte šokolāde
100 g cukurs
Gatavošana:
Auzu pārslas apgrauzdē uz pannas - tas dos cepumiem kraukšķīgumu. Bļodā liek miltus, cukuru. Pievieno olas un visu kārtīgi samaisa. Pierīvē sviestu un pieber apgrauzdētās auzu pārslas. Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno masai (es pierīvēju, lai cepumos būtu šokolādes gabaliņi). Visu samaisa un mīkla gatava. Lai cepumi būtu mīkstāki, var pievienot vēl vienu olu. Veido cepumus, liek uz pannas un cep 200℃ 25min.
200 г овсяные хлопья
150 г сливочного масла
160 г муки
2 яйца
1 плита шоколада
100 г сахара
Приготовление:
Овсянные хлопя обжарить на сковороде - это сделает печенье хрустящим. Помешаем в миске муку, сахар. Добавить яйца и тщательно перемешать. Добавить тертое масло и жареные овсянные хлопя. Растопите шоколад на водяной бане и добавить в массу (я терла шоколад). Все перемешать и тесто готово. Чтобы печение было более мягкими, можно добавить еще одно яйцо. Формируем печенья, ставим на противень и выпекать в 200℃ 25 мин.
Метки:
Receptes
Cepumi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-