Ķirbju ievārījums - Джем из тыквы
|
|
Четверг, 16 Мая 2013 г. 15:06
+ в цитатник
1 kg ķirbis
1 kg cukurs
10 g citronskābe
400 g ūdens
Gatavošana:
Ķirbi nomizo, izgriež sēklotni un sagriež ar sakņu nazi 2-3 cm lielos gabaliņos. Ūdenī izšķīdina citronskābi, uzlej ķirbjiem un ļauj ievilkties 3-4 stundas. Tad citronskābes ūdeni lej katlā, pievieno cukuru, uzvāra, ieber ķirbjus un patur 6 stundas. Pēc tam uz lēnas liesmas vāra 15-20 min, atdzesē. Pēc 3 stundām vāra atkal 15 min. Vēlreiz atdzesē un vāra, kamēr ievārījums gatavs. Beigās var piebērt paciņu vaniļas cukura. Karstu sapilda burkās un visu ziemu var našķēties.
1 кг тыквы
1 кг сахара
10 г лимонной кислоты
400 г воды
Приготовление:
Очистить тыкву, семена удалить и нарезать 2-3 см куски. В воде растворите лимонную кислоту, налить на тыкву и дать настояться в течение 3-4 часов. Затем воду лимонную кислоту наливают в кастрюлю, добавить сахар, довести до кипения, всипать тыкву и настаивать 6 часов. Затем варить на слабом огне в течение 15-20 минут, остудить. Через 3 часа снова кипятят в течение 15 минут. Снова охладите и варить, пока варенье готово. Можно добавить пачку ванильного сахара. Горячий налейте в банки.
Метки:
Receptes
Ievārījums
Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-