Ķirbju salāti - Салат из тыквы
|
|
Среда, 15 Мая 2013 г. 00:32
+ в цитатник
1 kg ķirbis (nomizots ar iztīrītu sēklotni)
400 g cukurs
500 g 3% etiķis vai 170 g 9% etiķis
500 g ūdens
5 g kanēlis
10 krustnagliņas
Gatavošana:
Ķirbi nomizo, iztīra sēklotni un sagriež četrstūrainos vai kubveida gabaliņos. Var ar dārzeņu grebjamo karoti izgrebt lodītes.
Cukuru, ūdeni, etiķi savāra sīrupā, kam pieliek kanēļa miziņu un krustnagliņas. Sīrupā liek ķirbjus, vāra lēni, līdz ķirbji caurspīdīgi, tad atdzesē, liek salātu traukos un pasniedz pie teļa gaļas, zivs, mājputnu un medījumu ēdieniem.
1 кг тыквы (очищенные с очищенных семян)
400 г сахара
500 г 3%-ного уксуса или 170 г 9%-ного уксуса
500 г воды
5 г корицы
10 гвоздики
Приготовление:
Очистите тыкву, семена удалить и нарезать кубиками.
Сахар, воду и уксус варить в сироп, в каторий кладем кусок корицы и гвоздики. В сиропе тыкву варим медленно, пока становиться полупрозрачная , затем охлаждают, ставим в салатник и подают с телятины, рыбы, птицы и дичи.
Метки:
Receptes
Salāti
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-