-

ziedi no perlem - (0)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ...

Super skulpturas - (0)

(Lisa Lichtenfels), ...

 -

  • (294)
  •    , , (93)
  •     (56)
  •    , , (38)
  •     (24)
  •     (14)
  •     (14)
  •     (12)
  •     (10)
  •     (8)
  •     (7)
  •     (7)
  •     (4)
  •     (3)
  •     (3)
  •     (2)
  •     (1)
  •     (1)
  • (263)
  •    , , , , (26)
  •     (26)
  •     (25)
  •     (21)
  •     (20)
  •     (20)
  •     (18)
  •     (16)
  •     (16)
  •     (13)
  •     (8)
  •     (6)
  •     (6)
  •     (5)
  •     (3)
  •     (3)
  •     (3)
  •     (2)
  •     (2)
  •     (2)
  •     (1)
  •     (1)
  •     (1)
  •     (1)
  •     (1)
  •     (1)
  • (114)
  • (107)
  •     (59)
  •     (20)
  •     (8)
  •     (5)
  •     (5)
  •     (2)
  •     (2)
  • (92)
  •     (16)
  •    - (9)
  •     (7)
  •     (2)
  •     (2)
  •     (2)
  •     (1)
  • (45)
  •     (19)
  •     (2)
  • (43)
  • (31)
  •     (14)
  •     (10)
  •     (6)
  • _ (17)
  •     (12)
  •     (5)
  •     (5)
  •     (3)
  • (8)
  •     (3)
  •     (3)
  •     (1)
  • (7)
  • (6)

 -

  •     - - . : Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 JavaScript.
  •     , , , 24 . !
  •    - "Empire" - "Empire" Goodgame Empire. , .

 -

   ManPatiik

 - e-mail

 


Shakkar Para (Indija-)

, 14 2013 . 20:25 +
shakkarpara (700x525, 182Kb)


1 gl kviešu milti
1/4 gl mannas putraimi
2 ēdamkarotes sviests
1 gl ūdens (1/2 gl silts ūdens mīklai, 1/2 gl - sīrupam)
3/4 gl cukurs
3 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņas
1/2 tējkarote malts kardamons

Gatavošana
Kārtīgi ar rokām samaisa miltus ar mannu un sviestu. Pielej siltu ūdeni (ja lies aukstu ūdeni, tad manna lēnāk briedīs) un iejauc mīklu. Gatavo mīklu ietin pārtikas plēvē un noliek piebriest uz 30 min.
Mīklu plāni izrullē un sadursta ar dakšiņu. Sagriež nelielos kvadrātiņos (ar picas nazi to ir vieglāk izdarīt) un liek dziļā pannā lielā eļļas dudzumā cepties. Pirms cepumu likšanas eļļu uzkarsē. Cepumus gatavo uz vidējas uguns, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Gatavos cepumus ar putu kausu izvelk no eļļas un liek uz papīra dvieļa vai biezas papīra salvetes, lai iztek liekie tauki.
Kamēr cepumi notekās, gatavo kokosriekstu sīrupu. Nelielā katliņā samaisa cukuru ar 1/2 glāzi ūdens. Liek uz uguns un, tik līdz sāk vārīties, liesmu samazina, lai nepiedegtu. Maisot vāra uz nelielas uguns, līdz sīrupa daudzums samazinās apmēram uz pusi. Gatavo sīrupu ņem nost no uguns, ieber sīrupā kokosriekstu skaidiņas un kardamonu. Visu labi samaisa.Tad katliņā saber gatavos Shakkar Para un akurāti apmaisa ar sīrupu, lai visiem cepumiņiem vienmērīgi tiek glazūra. Shakkar Para kārto plānā kārtiņā uz cepamā papīra vai plāts un ļauj kārtīgi atdzist. Atdzisušos cepumus liek traukā un pasniedz.



1
1/4
2
1 (1/2 1/2 - )
3/4
3
1/2


. . 30 .
. ( ) . . - . , .
, . 1/2 . , , , , . . , . .
Shakkar Para , . Shakkar Para . .

shakkarpara (700x525, 182Kb)
/
:  

1
: 1

: [1] []
 

:
: 

: ( )

:

  URL