Karstie dārzeņu salāti - Теплый овощной салат
|
|
Среда, 08 Мая 2013 г. 23:28
+ в цитатник
1 kg saldēti dārzeņi
400 g kūpināta cauraugusi krūtiņa
250 g majonēze
150 g rīvēts siers
sāls, citronpipari - pēc garšas
zaļumi (dilles, pētersīļi)
Gatavošana:
Saldētos dārzeņus atkausē. Kūpinātu krūtiņu sagriež gabaliņos un nedaudz apcep uz pannas. Atkausētos dārzeņus samaisa ar apcepto gaļu, garšvielām un majonēzi. Kūpinātās krūtiņas vietā var likt arī vistas gaļu, bet tad iepriekš nav nepieciešams to apcept. Visas sastāvdaļas liek karstumizturīgā traukā un sautē cepeškrāsnī 200℃ 20 min. Tad izņem no krāsns un apkaisa ar rīvētu sieru. Uzber zaļumus un vēl uz 5 min ieliek cepeškrāsnī, lai siers pakūst. Pasniedz karstus.
1 кг замороженных овощей
400 г копченого полосатой груди
250 г майонеза
150 г тертого сыра
соль, лимонный перец - по вкусу
зелень (укроп, петрушка)
Приготовление:
Разморозить замороженных овощей. мясо, нарезать маленькими кусочками и обжарить на сковороде. Размороженые овощи смешать с мясом, специями и майонезом. Вместо грудки можно положить курицу, но не нужно предварительно обжарить. Все компоненты кладем в жаропрочную посуду и тушить в духовке при температуре 200 ℃ в течение 20 мин. Затем выньте из духовки и посыпать тертым сыром. Посыпать с зеленью и еще на 5 минут поставить в духовку пока сыр расплавиться.. Подавать в горячем виде.
Метки:
Receptes
Salāti
Процитировано 5 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
5
Процитировали
-
0
Сохранили
-