Biezpiena plācenīši - Творожные олади
|
|
Среда, 08 Мая 2013 г. 18:48
+ в цитатник
1 kg biezpiens
120 g milti
50 g mannā putraimi
180 g cukurs
2 olas
5 g sāls
naža gals vaniļa
citrona vai apelsīna miziņa
milti (panēšanai)
eļļa (cepšanai)
Gatavošana:
Biezpienu samaļ. Tam pievieno olas, cukuru, sāli, vaniļu, mannas putraimus, miltus un pierīvē citrona vai apelsīna miziņu. Visu samaisa un veido plācenīšus, kurus panē miltos un cep zeltainus.
1 кг творога
120 г муки
50 г манной крупы
180 г сахара
2 яйца
5 г соли
кончике ножа ванили
лимонной или апельсиновой цедры
муки (панировки)
масло (для жарки)
Приготовление:
Измельчить творог. Затем добавить яйца, сахар, соль, ванилин, манная крупа, мука и лимонной или апельсиновой цедры. Смешайте все и сделайте оладии, панировать в муке и обжарить золотые.
Метки:
Receptes
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-