Labākās pankūkas pasaulē - Лучшие блины в мире
|
|
Среда, 08 Мая 2013 г. 18:38
+ в цитатник
3 olas
3 gl piens
3 gl milti
170 g cukurs
3 tējkarotes cepamais pulveris
Gatavošana:
Lielā traukā sakuļ olas ar pienu. Ieber miltus, cukuru, cepamo pulveri - tieši šādā secībā. Visu ar miksera palīdzību kārtīgi sakuļ un noliek uz 1 stundu, lai uzbriest milti. Mīkla it kā uzrūgs. Ņem lielu karoti un gatavo mīklu kārtīgi sakuļ. Uz sakarsētas pannas lej ar karoti mīklu un cep pankūciņas no abām pusēm skaisti brūnas.
Man uz šķīvja ir 1 lielāka un 2 mazākas pankūciņas. 1 mazo pārgriež uz pusēm - rodas austiņas. Actiņām un nāsīm var izmantot žāvētus augļus vai konfektītes.
3 яйца
3 стакана молока
3 стакана муки
170 г сахара
3 чайные ложки порошка для выпечки
Приготовление:
В большой миске, взбейте яйца с молоком. Всыпать муку, сахар, порошок для випечки - в таком порядке. Все с помощью миксера, тщательно взбейте и поместите в течение 1 часа для набухания муки. Тесто как будто распухнет . Возьмите большую ложку и готовое тесто, тщательно взбейте. На разогретую сковороду влить ложку тесто и выпекайте блинчики с обеих сторон красивого коричнегово цвета.
У меня на тарелке 1 большое и 2 небольших блинов. 1 маленький разрезать пополам - в результате уши. Глазки и ноздри можете сделать с сушеными фруктами или конфетами.
Метки:
Receptes
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-