Ungāru biezpienkūka - Венгерские творожник
|
|
Вторник, 07 Мая 2013 г. 22:07
+ в цитатник
Mīklai:
240 g milti
120 g sviests vai margarīns
60 g cukurs
1 olas dzeltenums
100 g skābs krējums
20 g cepamais pulveris
1 citrona miziņa
Pildījumam:
500 g biezpiens
100 g cukurs
3 olas
50-100 g rozīnes
Rotāšanai:
3 olu baltumi
120 g pūdercukurs
Gatavošana:
No mīklas sastāvdaļām sagatavo smilšu mīklu un uz 30 min noliek aukstumā.
Izveltnē mīklu 1 cm biezumā, liek uz ietaukotas ar miltiem apkaisītas plāts, sadursta ar dakšiņu un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī pusgatavu.
Biezpienu sajauc ar cukuru un olu dzeltenumiem. Pieliek izmērcētas un apžāvētas rozīnes. Viegli iecilā ar šķipsniņu sāls saputotus olu baltumus.
Puscepto mīklas plāksni apkaisa ar rīvmaizi. Uzliek virsū biezpiena masu un ievieto atpakaļ cepeškrāsnī. Cep gatavu.
Rotāšanai paredzētos olas baltumus saputo ar pūdercukuru stingrās putās. Ar saputoto olu baltumu pārklāj biezpiena kūku. Izlīdzina.
Ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un patur līdz olbaltums nedaudz apkalst.
Ar slapju nazi sagriež gabaliņos.
Тесто:
240 г муки
120 г сливочного масла или маргарина
60 г сахара
1 яичный желток
100 г сметаны
20 г рыхлитель
Кожура 1 лимона
Начинка:
500 г творога
100 г сахара
3 яйца
50-100 г изюма
Украшение:
3 яичных белка
120г сахарную пудру
Приготовление:
Из ингредиентов раскатаите пеочное тесто и ставте в холодное место в течение 30 минут .
Раскатать тесто толщиной 1 см, положите на смазанный лист выпечки посыпать мукой, прокалоть с вилкой и выпекать в разогретой духовке в течение полуфабриката.
Творог смешать с сахаром и яичными желтками. Добавить и изюм. Акуратно добавить с щепоткой соли взбитые яичные белки.
Полувыпеченный посыпать сухарями. На верх положить творожную массу и поместить его обратно в духовку. Выпекать до готовности.
Для украшение оставленые яичные белки взбить с сахарной пудрой до жестких пен. Со взбитыми яичными белками покрыть творожный торт. Равномерно распределить.
Поставьте в духовку и немного подержать чтобы абсохла.
С мокрым ножом, нарезать на кусочки.
Метки:
Receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-