Вторник, 07 Мая 2013 г. 20:20
+ в цитатник
1/2 l salds vai skābs krējums
1 gl cukurs
4 olas
šķipsniņa vaniļa
gatavošana
Krējumam pirms putošanas ir jābūt atdzesētam un vismaz 25% treknam.
Saputotai masai var pievienot grauzdētus riekstus, kakao, šokolādes gabaliņus, svaigus vai žāvētus augļus, želejas konfektes u.c. piedevas.
Krējumu ar vaniļu saputo. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem (olām arī ir jābūt atdzesētām). Saputo atsevišķi baltumus stingrās putās un dzeltenumus saputo ar cukuru, līdz tie kļūst balti.
Krējumu sajauc ar olu dzeltenumiem un tad masā pamazām iecilā olu baltumus. Iegūto masu liek traukos un ievieto saldētavā.
1/2 литра сливок или сметаны
1 стакан сахара
4 яйца
щепотку ванили
подготовка:
Перед взбивания сметана должна охлаждаться и по крайней мере 25% .
Взбитую массу можно добавить жареные орехи, какао, кусочки шоколада, свежие или сушеные фрукты, драже и т.д.
Сливки взбивать с ванилью . Яйца отделить желтки от белков (яйца должны храниться в холодильнике). Взбейте белки до жестких пен и отдельно желтки с сахаром взбить пока они не станут белыми.
Смешать сливки с желтками, а затем медленно по немножку добовлять яичных белков.
Кладем в морозильной камере.
Метки:
Receptes
deserts
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-