Pākšu pupiņu salāti ar tunci - Салат из зеленой фасоли с тунцом
|
|
Понедельник, 06 Мая 2013 г. 15:14
+ в цитатник
250 g pākšu pupiņas
2 vārītas olas
2 tomāti
20 olīvas
kārbiņa tunča gabaliņi savā sulā
salāta galviņa
4 ēdamkarotes etiķis vai citrona sula
4 ēdamkarotes eļļa
1 tējkarote sinepes
1 ķiploka daiviņa
sāls
pipari
cukurs
gatavošana
Pupiņām nogriež galiņus un vāra sālsūdenī 10-12min. Notecina, atdzesē. Sagriež tomātus un olas, kārto uz salātu lapām, kopā ar vārītajām pupiņām, tunča gabaliņiem ar visu sulu, olīvām.
Mērcei sajauc etiķi ar sinepēm, saberztu ķiploka daiviņu, sāli, cukuru, pipariem. Pievieno eļļu, labi saputo un pārlej salātiem.
250 г зеленой фасоли
2 вареных яйца
2 помидора
20 маслин
коробка ломтики тунца в собственном соку
салат голову
4 столовые ложки уксуса или лимонного сока
4 столовые ложки масла
1 чайная ложка горчицы
1 зубчик чеснока
соль
перец
сахар
подготовка:
Отрежьте концы фасоль и отварить в подсоленной воде 10-12мин. Слейте воду, прохладите. Нарежьте помидоры и яйца, кладите на листья салата с вареной фасоли, кусочками тунца с соком и оливками.
Для соуса смешать горчицу с уксусом, измельченным зубчиком чеснока, соль, сахар, перец. Добавить масло, хорошо взбить, и залить салат.
Метки:
Receptes
Salāti
Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-