Sālsstandziņas ar ķimenēm - Палочки с тмином
|
|
Понедельник, 06 Мая 2013 г. 14:57
+ в цитатник
300 g milti
220 g margarīns
1/2 paciņa sausais maizes raugs
1 ola
šķipsniņa cukurs
sāls pēc garšas
nedaudz piens
virsū
1 olas dzeltenums
ķimenes
gatavošana
Raugu ar cukuru iejauc 50 g silta piena un noliek uzrūgt ieraugu. Miltus saspaida ar margarīnu un pievieno ieraugu, olu, sāli. Samīca. Pievieno vēl nedaudz pienu. Mīklai jābūt stingrai - rullējamai. Mīklu izrullē zīmuļa biezumā. Sagriež 8-10cm garos gabaliņos. Sakultu olu ar sāli pārsmērē mīklas rullīšiem. Apkaisa ar ķimenēm un rupju sāli. Saliek uz cepamās plāts, uzraudzē un cep apm. 200℃ - līdz zeltaini brūni.
300 г муки
220 г маргарина
1/2 пакета сухих дрожжей
1 яйцо
щепотка сахара
соль по вкусу
немного молока
сверху
1 яичный желток
тмин
подготовка
Дрожжи смешать с сахаром в 50 мл теплого молока и поместите подняться . Муку с маргарином хорошо смешать и добавить дрожжи, яйца и соль. Замесить. Добавьте немного молока. Тесто должно быть твердым . Раскатать тесто толщиной карандаша. Разрезать на 8-10см длинные куски. Палочки смазать с взбитым яйцом и солью. Посыпать тмином и крупной солью. Положить на противень для выпечки, и, когда подниметься, выпекать в 200 ℃ - до золотистого цвета.
Метки:
Receptes
Cepumi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-