-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Lula79

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 07.12.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 643


Еклери

Вторник, 22 Октября 2013 г. 15:24 + в цитатник
еклери1 (400x267, 24Kb)
Необхідні продукти
1 стакан борошна
1 стакан води навпіл з молоком (можна просто води)
100- 113 грам масла
4 яйця
трішки солі

Приготування
В каструльки покласти масло, нарізане шматочками та вилити воду навпіл з молоком. На маленькому вогні, постійно помішуючи довести до кипіння. Коли суміш закипить, додати просіяне борошно, помішування не припиняти. Коли заміситься м"яке тісто відкласти на бік і хай охолоне десь до 70 градусів.
В трішки охоловше тісто ввести по одному яйця. Щоразу добре вимішуючи. Має вийте гладеньке блискуче тісто, приємної консистенції.
Деко змастити маслом (шар масла має бути дуже тоненьким!) і з кондитерського мішка чи шприца сформувати еклери.
Випікала 10 хв на 450 F (230 C), потім знизила температуру до 350 F (175 С) і ще пекла 13 хвилин. Після того залишила з відкритими дверцятами духовки ще на 7-8 хв.

Начиняла лимонно-сирним заварним кремом.

1.
еклери2 (288x192, 15Kb)

2.
еклери3 (288x267, 19Kb)

3.
еклери4 (288x192, 14Kb)
Рубрики:  Кулинария/Торти і солодощі
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку