-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в LIDJA

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.07.2010
Записей: 18861
Комментариев: 37799
Написано: 67427


Пляцок "Три бажання"

Пятница, 02 Января 2015 г. 19:30 + в цитатник

Інгредієнти

Маковий шар:
мак 200 г
яйця курячі 2 шт.
цукор 4 ст. ложки
родзинки 25 г
горіхи 5-6 шт.
цукати апельсинові 1 ст. ложка

Сирний шар:
сир кисломолочний 500 г
сметана 2 ст. ложки
пудинг (ванільний) 1 шт.
цукати апельсинові 3 ст. ложки
родзинки 100 г
яйця курячі 3 шт.
цукор 5 ст. ложок

Шоколадний шар:
яйця курячі 4 шт.
борошно 8 ст. ложок
какао темне 4 ст. ложки
сода харчова 0,6 ч. ложки
сіль
цукор 6 ст. ложок

Крем:
сметана 200 г
кава розчинна 1 ч. ложка
яйця курячі 1 шт.
борошно 1 ч. ложка
цукор 4 ст. ложки
масло вершкове 200 г

3869930_284ea0 (500x333, 55Kb)

Пропоную до вашої уваги чудовий пляцок. Шоколадний бісквіт, сирно-цукатна і макова начинки. Основною перевагою цього пляцка є те, що готується він на диво швидко і безпроблемно, а смак приємно вразить.
ПРИГОТУВАННЯ
Сир розтерти зі сметаною і цукром. Додати яйця, цукати, пудинг і родзинки. Усе розтерти до однорідної маси.

Мак запарити і тричі змолоти на м'ясорубці з горіхами. Додати родзинки, цукати, цукор і яйця. Усе вимішати.

Ось такий пудинг додається до сирної маси. Легко можна замінити на пудинг іншого виробника або 2-3 ст. ложки крохмалю і пачку ванільного цукру.

3869930_9a0d29 (500x333, 53Kb)


Форму 15х30 см вистелити пергаментним папером. Вискласти макову масу. Зверху — сирну. Залити усе зверху шоколадною масою.

Для шоколадної маси яйця збити з цукром на пухку масу за допомогою міксера протягом 5-6 хвилин. Легко вимішати з борошном, какао і розпушувачем.

Випікати 35-40 хвилин при 190℃. Остиглий корж перевернути на пергаментний папір, посипаний цукром і зняти зверхнього коржа пергамент.

Для крему сметану розмішати з яйцем, кавою і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом на пухку масу.


Корж розрізати на 2 частини. На одну частину (маком вверх) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.

Смачного!

3869930_0_3a6cf_b18bf3c5_S (150x78, 14Kb)

Рубрики:  РЕЦЕПТИ


Процитировано 3 раз
Понравилось: 4 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку