-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в LIDJA

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.07.2010
Записей: 18861
Комментариев: 37799
Написано: 67427


Різдвяний кекс: експрес-метод

Пятница, 02 Января 2015 г. 19:22 + в цитатник

015ea5_780x (500x337, 52Kb)

Інгредієнти

сухофрукти 500 г
ром 100 мл
масло вершкове 200 г
цукор 200 г
мед 150 г
сік апельсина
цедра апельсина
кориця мелена
гвоздика мелена
імбир
какао 2 ст. ложки
яйця курячі 3 шт.
борошно 150 г
мигдаль мелений 75 г
сода харчова 0,5 ч. ложки
розпушувач тіста 0,5 ч. ложки

Покласти у каструльку масло, ром, покраяні сухофрукти, спеції, мед, цукор, какао, апельсинові сік і цедру, довести все це до кипіння і варити на повіііільному вогні хвилин 10, а потім лишити вистигати. Коли суміш буде теплою, але ще не надто холодною, додаємо яйця, мигдаль, борошно, соду і розпушувач, перемішуємо і виливаємо у вистелену кухарським папером форму. Все! Лишається пекти цей фантастичний кекс при 150С десь годину-півтори, залежно від висоти форми. Дати повністю вистигнути у формі, загорнути у кухарський папір і сховати до важливого дня. Можна з'їсти з тарілкою, чесне слово.

Рубрики:  РЕЦЕПТИ


Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку