Різдвяний кекс: експрес-метод |
Інгредієнти
сухофрукти 500 г
ром 100 мл
масло вершкове 200 г
цукор 200 г
мед 150 г
сік апельсина
цедра апельсина
кориця мелена
гвоздика мелена
імбир
какао 2 ст. ложки
яйця курячі 3 шт.
борошно 150 г
мигдаль мелений 75 г
сода харчова 0,5 ч. ложки
розпушувач тіста 0,5 ч. ложки
Покласти у каструльку масло, ром, покраяні сухофрукти, спеції, мед, цукор, какао, апельсинові сік і цедру, довести все це до кипіння і варити на повіііільному вогні хвилин 10, а потім лишити вистигати. Коли суміш буде теплою, але ще не надто холодною, додаємо яйця, мигдаль, борошно, соду і розпушувач, перемішуємо і виливаємо у вистелену кухарським папером форму. Все! Лишається пекти цей фантастичний кекс при 150С десь годину-півтори, залежно від висоти форми. Дати повністю вистигнути у формі, загорнути у кухарський папір і сховати до важливого дня. Можна з'їсти з тарілкою, чесне слово.
Рубрики: | РЕЦЕПТИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |