Салат косівський |
Інгредієнти
цибуля ріпчаста 1 шт.
гриби сушені 50 г
буряк (запечений або відварений) 2 шт.
часник (зубок) 3-4 шт.
олія (без запаху) 4-5 ст. ложки
оцет (9%) 1 ч. ложка
сіль
цукор
горіхи волоські 4 ст. ложки
Розраховано на 10 порцій
До чого ж смачний салат — словами не передати. Страва для до Святвечірнього столу.
Буряк відварити до готовності, почистити і порізати соломкою. Скропити оцтом. Гриби відварити до готовності і порізати соломкою.
Половину великої цибулини порізати соломкою, а другу половину порізати кубиком і підсмажии на олії. З'єднати буряки, цибулю сиру і смажену, гриби, мелені горіхи. Додати потовчений часник. Заправити сіллю, цукром до смаку, олією.
Смачного!
Рубрики: | РЕЦЕПТИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |