Кекс Різдвяний |
Інгредієнти
масло вершкове 200 г
цукор 6 ст. ложок
цукор коричневий 2 ст. ложки
яйця курячі 4 шт.
мигдаль (мелений) 50 г
борошно 1 склянка
розпушувач тіста 1/2 ч. ложки
спеції (кориця, гвоздика, мускатний горіх) 1 ч. ложка
сухофрукти (курага, родзинки, журавлина) 3/4 склянки
горіхи (крупно нарізані) 3/4 склянки
Розраховано на 6 порцій
За допомогою міксера змішати масло кімнатної температури з цукром, по одному додати яйця, далі решту складових, ретельно все перемішати. Горіхи і сухофрукти перед додаванням у тісто пересипати борошном. Тісто викласти у злегка змащену маслом форму для випікання.
Випікати при температурі 170 градусів до готовності.
Я додавала суміш горіхів: фундук, кешью, мигдаль, грецькі та арахіс.
Дуже швидко і просто. Смачний результат.
Готовий кекс притрусити цукровою пудрою.
Рубрики: | РЕЦЕПТИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |