-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в LIDJA

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.07.2010
Записей: 18861
Комментариев: 37799
Написано: 67427


Пляцок "Бардзо добрий"

Пятница, 02 Января 2015 г. 17:42 + в цитатник

4a1be2_780x (634x447, 101Kb)

Інгредієнти


борошно 600 г
маргарин 300 г
яйця курячі 5 шт.
цукор (200 г до тіста + 1 склянка до білків) 400 г
розпушувач тіста 5 г
сметана 1/2 склянки
повидло (агрус або слива)
горіхи 1.5 склянки

Крем:
жовтки яєчні 4 шт.
цукор 1 склянка
кава
масло вершкове 500 г

Розраховано на 10 порцій


Приготування

Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Замісити тісто. Розділити його на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом, а зверху піну з горіхами (білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Крем: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж — крем — корж 2 -крем — корж 3.

3869930_119243609_0_6ebd1_988cd9d2_L (500x134, 100Kb)

Рубрики:  РЕЦЕПТИ


Процитировано 5 раз
Понравилось: 4 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку