Пляцок "Бардзо добрий" |
Інгредієнти
борошно 600 г
маргарин 300 г
яйця курячі 5 шт.
цукор (200 г до тіста + 1 склянка до білків) 400 г
розпушувач тіста 5 г
сметана 1/2 склянки
повидло (агрус або слива)
горіхи 1.5 склянки
Крем:
жовтки яєчні 4 шт.
цукор 1 склянка
кава
масло вершкове 500 г
Розраховано на 10 порцій
Приготування
Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Замісити тісто. Розділити його на три частини.
Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом, а зверху піну з горіхами (білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).
Крем: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).
Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж — крем — корж 2 -крем — корж 3.
Рубрики: | РЕЦЕПТИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |