Варення "Гарбузова соломка з маком" |

гарбуз 800гр
цукор 30гр
ванилин 10гр
апельсин 1шт
мак 1ст,л
лимон 1 шт
Гарбуз почистити від шкірки і насіння, нарізати тоненькою соломкою:


Засипати 4 ст. ложками цукру, витиснути апельсиновий сік, залишити на ніч, щоб пустився сік.

Зранку сік відцідити і можна його випити. Засипати гарбуз рештою цукру, витиснути лимонний сік. Довести до кипіння і проварити 1 хвилину.

Залишити настоюватися 5-6 годин. Додати апельсинову і лимонну цедру, ванільний цукор, прогрітий на гарячій пательні 1 хвилину мак. закип«ятити і проварити 2-3 хвилини.

Подавати до каш, ладок, морозива:

Смачного!
http://cookorama.net/uk/blog/fruktovi-deserty/varennya-garbuzova-solomka-z-makom.html
| Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |