-Музыка

 -Подписка по e-mail

 

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в kaliji

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 05.04.2004
Записей: 117
Комментариев: 484
Написано: 1546


очень вкусный дессерт, которым я обожралась в Белфасте

Вторник, 08 Ноября 2005 г. 23:12 + в цитатник
Serves 2 -- Prep time: 10 minutes -- Cook time: 5 minutes
Per serving: 760 cal; 58g fat (32g sat fat); 36g sugar; 0.13g salt

6 Corsini cantuccini (almond biscotti)
4 tablespoons freshly made espresso or strong fresh coffee
50g Green & Black's Maya Gold chocolate, broken into chunks
75ml double cream
4 tablespoons Baileys or other Irish whiskey cream
100g mascarpone

You will also need 4 x 125ml capacity coffee cups or glasses


1 Break the biscuits into rough pieces and divide between 4 coffee cups or glasses. Pour over the espresso. Melt the chocolate either in a bowl set over a pan or simmering water, or in the microwave.

2 Beat together the double cream, Baileys and mascarpone until smooth and creamy. Pour over the melted chocolate and stir a couple of times until rippled. Spoon over the biscuits and serve.

Stierlitzt   обратиться по имени Четверг, 10 Ноября 2005 г. 01:37 (ссылка)
Кароче, обьясните, что это было... на вкус?
Ответить С цитатой В цитатник
kaliji   обратиться по имени Четверг, 10 Ноября 2005 г. 01:48 (ссылка)
вкусно)
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку